čestitke
Domov Popularne Išči VERZI Igre    Registracija   Prijava 
Moj Račun - Imenik - Koledar - Opomnik - Moj Album - Priljubljene - Zgodovina - Rojstni Opomnik

Pogoji uporabe

Naš portal vam omogoča elektronsko komunikacijo, ki jo lahko uporabljajo vsi.

Uporaba portala zahteva od vas sprejem pogojev uporabe. Če se ne strinjate, vas prosimo, da prenehate uporabljati naše storitve.

Vi ste odgovorni za vse dejavnosti, ki bodo izvedene preko vaše uporabe naših storitev. ekartice.net ne odgovarja za kakršnokoli vsebino na poslanih karticah, ki ste jo ustvarili na naši spletni strani.

Pošiljanje anonimnih kartic ali kartic z ponarejenim pošiljateljivim e-poštnim naslovom ni dovoljeno.

Strinjate se, da ne boste pošiljali kartice z vsebino, ki je neprijetna, grozi, šaljiva, vznemirjajoča, nespodobna, sovražna ali drugače neprimerna. Vaša IP številka bo poslana z vašo kartico. Če kartica pride v predmet preiskave bo vaš Internetni Ponudik prisiljen razkriti vašo identiteto! ekartice.net ima pravico, in ne odgovornost, za odstranitev kartice katera se šteje, da po naši lastni presoji krši ta sporazum.

Strinjate se tudi, da ne boste dodali kakršne koli avtorsko zaščitene slike, glasbo, besedilo ali drugih vsebin na vašo kartico, dokler ne pridobite dovoljenja od lastnika za avtorske pravice.

ekartice.net sprejme vašo zasebnost zelo resno. Zaščitili smo vso zasebnost, ki jo sprejemamo med tem, ko vi brskate po našem spletnem mestu. To so lahko posamezno prepoznavne informacije (kot je vaš e-naslov) ali kakršne koli druge informacije, ko vaš spletni brskalnik in Internetni Ponudnik pošilja kot zahtevke. Kot zagovorniki koalicije proti Nepovabljeni e-pošti (CAUCE), nasprotujemo spammingu:

Posamezniki, organizacije in podjetja ne smejo uporabljati to storitev, za pošiljanje e-poštnih sporočil ljudem, iz poštnih seznamov , ki niso v njihovi lasti, niti pošiljati e-pošto ljudem, kateri se s tem ne strinjajo. Pošiljanje sporočil z oglasno vsebino je obravnavano kot zloraba naše storitve ("spam") in bomo izvedli ustrezne ukrepe za izključitev uporabnikov, ki namenoma kršijo naša pravila.

Mi ne omogočamo vidnost elektronskih naslovov naših uporabnikov nikomur!

Našo spletno stran in e-poštna sporočila lahko vsebujejo oglase. Ne bomo oglaševali proizvode ali ponudnike storitev katere smo preverili, da so šaljiva ali neprimerna za naš portal. Na primer, ne dovolimo oglasov iz območja vsebin za odrasle, ali območja, ki vsebujejo povezave do vsebin za odrasle.

Vsi uporabniki se izrecno strinjajo, da uporabljajo to storitev na lastno odgovornost. Čeprav smo vedno zagotavljali visok standard kakovosti, ne moremo dati jamstva v zvezi s stalno razpoložljivostjo, brezhibnim delovanjem ali pravočasnostjo naše storitve. ekartice.net portal ni odgovoren za kakršne koli vsebine najdene na naši spletni strani ali na kateri koli kartici poslane preko naše storitve.

Naša spletna stran lahko vsebuje materiale zaščitene z zakonom, vendar ne omejene na avtorske pravice in blagovne znamke. Avtorske pravice na slike, zvoke in drugo gradivo na tej spletni strani so v lasti bodisi ekartice.net ali posameznih fotografov, skladateljov in izvajalcov, ki so pooblaščeni za njihovo uporabo na naši spletni strani. Nezakonito je, da se fotografije, ki so od profesionalnih fotografov ali druge avtorsko zaščitene vsebine predelajo brez dovoljenja lastnikov avtorskih pravic. Kot pri vsaki naši sliki, vaš poseg kopije ni dovoljen in nimate pravice, da jo lahko uporabljate kot želite. Avtorske pravice za sliko ali zvok so na splošno v lasti fotografov / skladateljov / umetnikov in le lastniki avtorskih pravic ali njegov pravni zastopniki vam lahko dajo dovoljenje za kopiranje, distribucijo, spremembo in objavo.


Z uporabo portala ekartice.net se strinjate, da na vaš e-mail naslov občasno pošljemo poljubno promocijsko sporočilo-email ali Facebook vabilo.
Imate pravico, da od nas zahtevate, da vas izbrišemo iz baze podatkov oziroma, da sporočil ne želite prejemati. Ob nadaljni uporabi portala je možno, da se vaš e-mail naslov ponovno znajde v naši bazi podatkov. V tem primeru, vas na vašo željo odstranimo ponovno.
Za kakršne koli nejasnosti ali težave smo vam na voljo na info@ekartice.net

Pridržujemo si pravico, da lahko spremenimo naše pogoje uporabe kadar koli.