Domov Popularne Išči VERZI Igre -
Moj Račun - Imenik - Koledar - Opomnik - Moj Album - Priljubljene - Zgodovina - Rojstni Opomnik

VABILA za Rojstni Dan

  • Spet leto je naokoli, ko za leto dni bom(sem) starejša/i in iz dneva v dan bolj srečnejša/i. Prirejam eno malo zabavo, tisto tapravo, na kateri ne smeš(smete) manjkati niti ti(vi), zato se dne _______ ob ___-uri pri (v ) _________dobimo, da skupaj moj dogodek proslavimo.

  • Dne_________ jaz svoj praznik imam, letos je moj (8).rojstni dan. Praznoval/a ga bom __________(kje), dne________ ob __uri. Sprejmi moje povabilo, da se skupaj poveselimo in si mojo torto razdelimo.

  • Vabljen/a si na zabavo, pridi, da bo vzdušje pravo. Dobro voljo s seboj prinesi, lepe spomine pa odnesi. Vseh skupaj nas bo ravno prav, pridi, da ne bo ti žal! Zabava bo dne ___________ ob______-uri, v ______________.

  • Zabava, smeh, igra in razveseljevanje bližnjih večajo življenjsko srečo. življenje je lovljenje ravnotežja med odgovornostmi, delom, počitkom in igro. Vse ima svoje mesto v velikem zemljevidu življenja. Zato se je treba nagraditi s časom za zabavo. Ta te napolni z energijo, ki jo potrebuješ, da se sreča lahko obnavlja. Zato te prisrčno vabim, da se poveseliš z mano - ob mojem (30). rojstnem dnevu - dne ________(datum), ob _____ uri v gostišču ____________!

  • Leto dni je naokoli rojstni dan jaz spet slavim, letos je prav posebno, saj (30) jih na obisk dobim. Da ob srečanju ne bova sama, se bo organizirala zabava, ta se v (soboto 01.01.2005 ob 10.00 uri) vrši na, (kraj, naziv gostilne...) pridite tudi vi.

  • Ker vem, da koledar ne laže In mi (tretje) desetletje kaže se (datum) ob (ura) v (kraj) v gostilni________ dobimo, da s kozarčkom ali dvem to dobro proslavimo.

  • Hitro prišel bo ta dan, ko bom praznoval/a rojstni dan. Upihnil/a bom eno svečko in morda že imel/a prečko. Skupaj bi se vsi igrali, zato vas vabim, da bi z mano praznovali.

<< NAZAJ